Cea mai buna plita electrica cu inductie cu 1 ochi

 

Care sunt cele mai bune plite electrice cu inductie cu 1 ochi

 

Daca sunteti presati de timp si nu aveti posibilitatea de a cerceta oferta magazinelor clasice, ei bine cumparaturile online reprezinta solutia salvatoare. Cu ajutorul acestora, produsul dorit este doar la un click distanta. Spre deosebire de magazinele clasice, cele online ofera o descriere amanuntita a fiecarui produs comercializat si da posibilitatea cumparatorilor de a evaluat obiectele cumparate, asadar calitatea este testata de utilizatori ca si dumneavoastra. Pentru aceia dintre dumneavoastra care doriti sa achizitionati o plita cu inductie, mica , cu un singur ochi, care sa nu ocupe foarte mult spatiu in timpul utilizarii sau depozitarii, am realizat urmatoarea lista cu produsele cele mai apreciate din aceasta categorie, pentru a va veni in ajutor.

 

 

Vitronic VC534

 

1) Vitronic VC534Cea mai buna buna plita electrica cu inductie cu 1 ochi este fara doar si poate Vitronic VC534. Aceasta are o putere de 2000 W, avand capacitatea de a incalzi repede alimentele. Produsul are dimensiunile  de 31.5 x 8.5 x 38.5 cm si o greutate de 1,94 kg, asadar este usor de mutat dintr-un loc in altul si nu ocupa foarte mult spatiu. Modelul ofera posibilitatea de a ajusta temperatura de gatire de la 60 la 270 de grade Celsius. Asadar, daca doriti ca mancarea sa fiarba in timp ce dumneavoastra faceti altceva, fara a o supraveghea si fara a risca sa se arda, puteti opta pentru o temperatura mai mica, sau daca va grabiti, ori daca vreti sa prajiti ceva, puteti alege o temperatura mai mare. De asemenea, aparatul este prevazut cu ecran de comanda tactila si cromometru. Plita cu inductie Vitronic ofera de asemenea si posibilitatea de a alege intre functii presetate, de fierbere, gatit la aburi sau prajire.

 

button 2

 

 

 

Dekassa DK-2201

 

2) Dekassa DK-2201Daca doriti sa achizitionati o plita cu inductie cu 1 ochi ieftina si buna, atunci Dekassa DK-2201 este exact ceea ce aveti nevoie. Aceasta este incadrata in clasa energetica A si are o putere de 2000 W. Cu dimensiunile de 28 x 4 x 33 centimetri si greutatea de 1,53 kilograme, aceasta ofera posibilitatea de a gati sau de a incalzi mancare oriunde exista o priza. Acest lucru o face deosebit de utila pentru studenti, care pot avea o astfel de plita in camera de camin, mai ales ca ofera siguranta la utilizare, deoarece nu foloseste flacara. Modelul acesta ofera trei trepte de incalzire, precum si 5 functii predefinite, pentru o utilizare rapida si eficienta. De aemenea, acest model este prevazut cu semnal sonor, asadar nu exista riscul sa uitati mancarea pe foc. Cu o garantie de 24 de luni si un pret mult mai accesibil decat modelul precedent, plita cu inductie cu 1 ochi Dekassa este cu siguranta o alegere inspirata.

 

button 2

 

 

 

Dekassa DK-2202

 

3) Dekassa DK-2202Un alt model de plita cu inductie cu 1 ochi apreciat de cumparatori este Dekassa DK-2202. Ca si modelele de mai sus, aceasta are o putere de 2000 W, incadrandu-se in clasa de energie A. Comenzile in cazul acestui produs se realizeaza prin intermediul butonului rotativ si ecranului tactil situat frontal, alaturi de afisajul electronic. Modelul ofera posibilitatea de a alege intre diferite trepte de putere, asadar ofera posibilitatea de reglare a temperaturii de gatire. De asemenea, produsul este prevazut cu cronometru si cu semnal sonor, astfel puteti lasa plita nesupravegheata si va va anunta anunci cand timpul de gatire setat s-a scurs. Acest model are dimensiunile de 28 x 6 x 36 centimetri si o greutate de 1,92 kilograme, fiind usor de transportat si depozitat. Ca si cele precedente, plita Dekassa DK-2202 beneficiaza de o perioada de garantie de 24 de luni, iar ca nivel de pret, acesta este destul de accesibil, fiind intermediar celor de mai sus.

 

button 2

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...