Cea mai buna plita electrica cu inductie cu 2 ochiuri

 

Care sunt cele mai bune plite electrice cu inductie cu 2 ochiuri

 

Plitele cu inductie sunt o alternativa mai rapida si mai sigura la metodele traditionale, reprezentate de cuptoarele cu gaz sau electrice. Avantajele acestui item sunt date de faptul ca suprafata vasului in care gatesti va fi complet incinsa, ceea ce nu doar ca reduce timpul de pregatire, dar plita va ramane rece, si vei putea face si economie. Daca vrei sa achizitionezi acest produs, noi iti recomandam sa folosesti drept sursa Internetul, care este mult mai generos in privinta gamei de modele din care poti alege, dar si pentru ca este un mijloc mai comod, iar uneori mai avantajos, multumita perioadelor de reducere oferite de magazinele online. Mai mult, vei gasi si poze afisate de fosti cumparatori, care iti vor permite sa-ti faci o idee privitor la cum va sta in bucataria ta.

 

 

Hansa BHII37303

 

1) Hansa BHII37303Daca esti in cautare de o plita electrica cu inductie cu 2 ochiuri la un pret bun, afla ca te poti opri, deoarece avantajele oferite de produsul de la Hansa sunt extrem de convenabile. Inainte de toate, acesta se va integra perfect pe blatul din bucataria ta, unde va ocupa putin spatiu, intrucat are dimensiuni acceptabile, de 26 x 48 cm. Cele doua zone de gatit consta intr-un arzator normal si unul mic, iar puterea itemului este deĀ  3700 W. In pofida faptului ca va consuma multa energie, timpul de lucru va fi cu mult mai scurt, ceea ce inseamna ca vei gati mai rapid (nivelul de consum depinde si de timpul necesar preparatului). Plita este durabila, fiind confectionata din sticla, iar jos, in coltul acesteia, vei putea actiona ecranul tactil. Printre functiile de care dispune, se numara un indicator de caldura reziduala, un timer, iar itemul are capacitatea de a detecta vasul (pentru a transmite caldura optim), precum si dimensiunea acestuia.

 

button 2

 

 

 

Gorenje IT332CSC

 

2) Gorenje IT332CSCCea mai buna plita cu inductie cu 2 ochiuri vine de la Gorenje, aceasta oferindu-ti un raport intre pret si calitate extrem de avantajos. Aceasta este ideala intr-o bucatarie moderna, avand un design extem de atragator, fiind neagra si eleganta, insa utilitatea sa este cea care isi merita toti banii. Itemul este confectionat din vitroceramica, fiind usor de curatat, multumita suprafetei alunecoase. Aceasta necesita ca blatul in care va fi incorporata sa aiba o grosime minima de 6 cm, pentru a se potrivit cu inaltimea itemului, iar acesta trebuie sa fie destul de mare pentru a incapea lungimea de 52 de cm a plitei, precum si latimea sa de 30 de cm. Aceasta nu este grea, avand 5, 4 kg, ceea ce iti va permite sa o manevrezi cu usurinta in momentul instalarii.

Itemul dispune de o gama larga de functii, printre care amintim afisajul electronic care este tactil si se regaseste in colt, jos, un timer, un indicator de caldura reziduala, precum si un temporizator. Totodata, ca masura de protectie, e prevazuta cu un sistem de siguranta pentru copii, precum si cu functia de deconectare automata si blocare pentru curatare. Cele doua zone de gatit contin un arzator normal si unul mai mic, itemul are mai multe trepte de putere, iar butoanele sunt pozitionate frontal.

button 2

 

 

 

Teka Domino IRF 321

 

3) Teka Domino IRF 321In cazul in care esti dispus sa faci o investitie mai crescuta, afla ca plita cu inductie de la Teka Domino se va ridica pe masura pretului sau. Aceasta are o putere de 3500W si doua zone ovale de inductie, care pot fi convertite intr-una singura, ceea ce este foarte util in cazul in care utilizezi un vas foarte mare. Produsul are un timer cu electroni prin care vei putea programa ambele arzatoare in acelasi timp. Printre facilitatile produsului este inclus si sistemul de detectare automata a vasului, iar tehnologia de optimizare a recipientului va face ca senzorii sa regleze nivelul de putere generat, astfel incat acesta sa fie adaptat la marimea oalei. Plita are 52 cm in lungime si 30 cm in latime, integrandu-se perfect in blatul oricarui corp de mobilier din bucatarie. In coltul de jos al plitei este atasat butonul de control cu touch, care e prevazut cu senzori acustici si blocare de siguranta.

 

 

button 2

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...