Cea mai buna plita electrica incorporabila cu inductie

 

Care sunt cele mai bune plite electrice incorporabile cu inductie

 

Metoda de gatit prin inductie electromagnetica este cea mai eficienta la ora actuala si considerata cea mai de viitor. In acest clasament, ne propunem sa-ti prezentam cele mai performante trei modele  de plite incorporabile, alaturi de avantajele pe care le poti obtine, daca decizi sa comanzi itemul dorit de pe Internet: aceeasi calitate si garantie, plus un pret mai mic.

 

 

Whirlpool ACM 816 BA

 

1) Whirlpool ACM 816 BAFiind cea mai buna plita incorporabila cu inductie de la Whirlpool oferita foarte avantajos drept costuri de investitie, aceasta piesa este considerata de numeroase pareri avizate ca perfecta pentru o familie. In primul rand, are un numar de 4 “arzatoare”, ceea ce inseamna ca se pot prepara cantitati extinse de alimente simultan. Doua arzatoare normale, unul mare si unul mic vor permite sa folosesti diferite nivele de energie, stabilind preferential consumul in watti. Panoul de control pozitionat frontal este digital, include un display electronic si taste touch care se pot seta si gestiona foarte facil. Un sistem de protectie pentru copii este inclus, asigurand utilizare complet fiabila. La fel, indicatorul pentru caldura reziduala iti permite sa intuiesti daca oalele au lasat in urma lor portiuni de plita incalzite. Functiile FlexiCook si Booster asigura un gatit rapid si facil, atunci cand te grabesti cu finalizarea mancarurilor preparate. Toate dimensiunile permit incorporarea eficienta, intrucat sunt compatibile standard.

 

button 2

 

 

 

Hansa BHI68314

 

2) Hansa BHI68314De la Hansa provine aceasta plita electrica incorporabila cu inductie la un pret bun. Modelul se va alimenta electric, la fel cum o face o varianta clasica vitroceramica, insa caldura nu va fi degajata si pierduta, ci va fi adecvat gestionata. Cele 4 arzatoare ofera foarte mult spatiu de gatit, facand din aceasta oferta una ideala in cazul familiilor numeroase, unde se gateste des. Cu 9 trepte diferite de putere, utilizatorul va putea economisi energie, in functie de necesitatile de preparare. Tastele de tip touch sunt pozitionate la indemana, frontal, oferind acces confortabil la setari. Cele mai apreciate functii sunt disponibile: Timer, Booster(pentru gatire rapida), detectie de suprafata pentru fundul oalelor folosite si optiunea cu mentinere la caldura a mancarii. Pentru siguranta utilizatorilor si a copiilor, un sistem care avertizeaza asupra cantitatii de caldura si care blocheaza panoul de control asigura functia de fiabilizare. Partea superioara e facuta din sticla termorezistenta si intregul produs masoara 5.5 x 57.6 x 51.8cm, incorporandu-se perfect.

button 2

 

 

 

Electrolux EHH6340FOK

 

3) Electrolux EHH6340FOKDaca vrei o sansa de a cumpara ieftin un model cu inductie de la Electrolux, acum poti analiza pe scurt cea mai potrivita si mai rentabila optiune. Recomandam aceasta achizitie celor care petrec suficient timp preparand cu multa minutiozitate diverse mancaruri, deoarece suprafata de gatit include 4 arzatoare de diferite dimensiuni, care nu numai ca pot incalzi in functie de cantitatea de ingrediente, dar se si pot folosi simultan, cand sunt gatite mai multe feluri deodata. Suprafata de contact si panoul se pot bloca, pentru a putea fi sterse si curatate eficient. O siguranta inclusa permite protectia copiilor si impiedica activarea accidentala a plitei. Optiunea cu semnal somor, temporizatorul si deconectarea automata asigura un proces de preparare optim, rapid si eficient. Comenzile se fac prin simpla atingere, iar setarile sunt pozitionate frontal, pentru ca utilizatorul sa aiba acces rapid. Pentru eficientizarea incorporarii, modelul este construit in limitele corecte de dimensiune: 59 x 52cm, cu o nisa adecvata(56 x 49cm).

 

button 2

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...